SNYGGA POSTERS & TAVLOR ONLINE - ALLTID FRI FRAKT

Mirjam Design

Hej, kul att du hittat hit!

Här har ni Mirjam Gall, som har en Bachelor som inredningsarkitekt och studerar digital marknadsföring som är en YH-utbildning i Malmö.

Jag har så länge jag minns älskat att uttrycka mig via konst och har alltid varit kreativ. Nu på senare tid har jag lärt mig uttrycka mig via digitala illustrationer. Mina posters står för vad jag har känt i den stunden som jag har ritat dom. Min design är även inspirerad av mina andra intressen som till exempel resor, spiritualitet och astrologi.

Då Mirjam Design är ett nystartat företag så är mina posters väldigt unika och du kommer inte hitta min design i varje hem. 

Har du ett foto, ett motiv eller ett önskemål för en personlig poster, så kan jag skapa en unik poster till dig. Perfekta födelsedagsgåvan, julklapp eller årsdagspresent, som kan innehålla allt ifrån minnen till interna skämt. 

Jag är även öppen för att anpassa färgerna efter ditt intresse, så länge det inte ändrar min design, så dela gärna med dig av dina önskemål!
Så vill du ha en unik poster, så ska du inte tveka på att beställa hem din favorit!

Nu när jag börjat studera igen har jag valt att dela med mig av min utbildning på bloggen! Följ mig gärna, kom med tips och frågor!


Med vänliga hälsningar,
Mirjam Gall                                                          

Har du frågor?
Maila mig på 
Design.mirjam@gmail.com