SNYGGA POSTERS & TAVLOR ONLINE - ALLTID FRI FRAKT

Information och Köpvillkor

Mina posters:

Alla posters är illustrerade och designade av mig på dator, därför kan det vara svårt att visa färgerna och motiv på korrekt sätt då det skiljer sig från bildskärm till bildskärm.

Ram ingår ej. Bilder med ram visar endast ett exempel.
Moms ingår i alla priser. 

Vid köp ingås avtal mellan kunden och Mirjam Design.

 
Leveransvillkor:

Din order printas vid beställning, så de står inte i lager. Efter tryck, packar jag in din order i en papptub med etikett och skickar det med posten.

Leveranstid på 3-5 arbetsdagar. 

Det är fri frakt i Sverige och Danmark. För 60kr kan man beställa spårbar frakt. Vid beställning med fri frakt, skickas dina produkter med Postnord och Mirjam Design tar ej ansvar vid förseningar eller paket som ej kommit fram. Därför rekommenderas spårbar frakt. Kvitto kan alltid begäras.

För internationella beställningar (dvs leverans utanför Sverige och Danmark) tillkommer en fraktkostnad på 169 kr.

 

Ångerrätt och Reklamation:

Ångerrätten gäller i 30 dagar från det att du har tagit emot varan, i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen. Du har självklart rätt att öppna förpackningen för att titta närmare på varan. Varan som returneras måste vara oanvänd, i hel originalförpackning samt i oskadat skick.

Kontakta mig på design.mirjam@gmail.com innan du returnerar en vara, så får du information om returadress. Glöm inte att lämna med ditt ordernummer för snabbare hantering.

Vid retur av vara står du själv för returkostnaden.

Återbetalning av ordersumman eller makulering av utställd faktura skall göras av Mirjam Design inom 30 dagar från det datum då den returnerade varan mottagits och godkänts av formgivaren. 

Vill du reklamera din produkt på grund av tryckfel eller annat problem med din order. Så ska du skicka foto på felet till design.mirjam@gmail.com så fort som möjligt. 

 

Betalningssätt

- Paypal

Betala snabbt och säkert genom att använda PayPal. Du kan välja att finansiera din betalning från ditt PayPal-saldo eller via ett betal- eller kreditkort kopplat till ditt PayPal-konto. Mottagaren får pengarna utan att se ditt kreditkorts- eller bankkontonummer.

- Swish

Swish är en enkel och trygg mobil tjänst för direkta betalningar. Har du Swish kan du Swisha över totala ordersumman till Mirjam Design nummer: 123 613 1932. Betalning med Swish är en förskottsbetalning. Jag behandlar din order så snart jag fått din betalning. Betalning via Swish är avgiftsfritt. 

Swish fungerar med följande banker:
Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd, Sparbanken Öresund, Swedbank och Sparbankerna.

Hantering av personuppgifter

Efter din beställning sparas dina personuppgifter (mejladress, leveransadress och namn) i mitt kundregister. Ingen obehörig har tillgång till detta register. Mejladresser lämnas inte ut till andra företag förutom de företag som hanterar den av kunden valda betallösningen. Dina uppgifter sprids aldrig till någon annan part.

Du kan när som helst kontakta mig för att ta del av uppgifterna, ändra eller radera dem. Kontakta mig på design.mirjam@gmail.com.

Vill du bli återförsäljare?

Om du skulle vara intresserad av att bli återförsäljare för mina produkter, så kan du kontakta mig för mer information.

Har du frågor, önskemål eller funderingar så ska du inte tveka på att höra av Dig!


Med vänliga hälsningar,
Mirjam Ahmad
0704252984