SNYGGA POSTERS & TAVLOR ONLINE - ALLTID FRI FRAKT

Youtube creator day x One line drawings

 

Klockan var runt 16 på fredagen 6/9 och jag låg halvdäckad på min syrras soffa och vi snackade drömmar och framtidsplaner, då ringde min mobil och det var ett nummer jag inte kände igen.

Det var då Sofia från utsikt.com som hade varit på ett bröllop och sett att istället för namnbrickor på bordet så hade de gjort one line drawings av varje gäst och ställt upp dom på bordet. Detta inspirerade henne till att ta kontakt med mig och hon undrade om jag kunde göra något liknande för ett Youtube event som de skulle hålla för youtubekreatörer. Absolut sa jag ovetandes om hur kort tid det handlade om och hur många porträtt jag skulle göra. 

Vi började ha kontakt över mailen och kom fram till hur allting skulle gå till och sakta men säkert började bilderna av dessa influencers trilla in på min google drive.

Det visade sig att jag under 12 dagar skulle göra ca 90 one line drawings. Jag har då aldrig gjort ett så här stort projekt och verkligen inte under den tidsramen. Samtidigt som detta tog fart var det full gång i skolan och ett heltidsjobb vid sidan om på Tivoli i Köpenhamn. Sömnbanken fick tömmas och jag fick kötta på som aldrig förr.

Det värsta under ett sånt här projekt är när osäkerheten börjar få en röst och får en att känna sig oduglig och dålig. Varje porträtt ifrågasattes av mig själv medans alla andra som såg dom hyllade mig och kunde se direkt vem varje person var.
Här är ett exempel på hur de såg ut.
Den här är på bloggerskan Alexandra Nilsson som driver kissies.se

Kissies_youtube_mirjam 

Dagen innan eventet får jag veta att de har lagt till 15 nya influencers i bildmappen, vilket betydde att jag fick stressa hem från skolan och köra på, 15 nya porträtt!!! Varje porträtt tar ca 35-50min att göra. Hur skulle jag hinna detta kände jag. Men ack den som ger sig, kl 1 om natten var jag färdig och kl 3.30 satte jag och Timmie oss i bilen för att köra upp till Stockholm, där eventet hölls.

Nu var jag så nervös, nu skulle varje gäst som jag ritat av se sina porträtt.
Sofia och hennes kollegor hade printat ut dom i 50x70 och hade bestämt att alla skulle hängas upp på en vägg, lite som en wall of fame. En efter en sattes upp och det blev så himla coolt. Vilken superidé av dom och jag stod där och var så stolt över vad jag hade lyckats åstadkomma. Liten video på hur det såg när vi satte upp bilderna. 

 

Onelinedrawings_porträtt

Gästerna började trilla in och vilka komplimanger jag fick. Nu fick osäkerheten en käftsmäll. Jag fick dessa bilder av Sofia, de är tagna av deras fotograf:

 

Youtube_porträtt_posters

Poster_tavlor_prints

Online_poster_influencers

 

Jag är så tacksam för alla som stöttade mig under den här stressiga perioden, speciellt min sambo som fick stå ut med mig. Måste även tacka Sofia för möjligheten och hennes positivitet! Det var ett kul projekt och jag älskar att jag fick pröva på det.

LETAR DU EFTER EN PERSONLIG POSTER?

Har du ett foto, ett motiv eller ett önskemål för en personlig poster, så kan jag skapa en unik poster till dig. Perfekta födelsedagsgåvan, julklappen eller årsdagspresenten, som kan innehålla allt ifrån minnen till interna skämt.

Välj mellan de olika teknikerna som till exempel One line drawings eller färgglada illustrationer, du bestämmer, jag fixar!

 

 


Share this post


Leave a comment

37 comments

 • http://slkjfdf.net/ – Epiafti Ederuoj dju.cjnw.mirjamdesign.com.pjl.br http://slkjfdf.net/

  • efinizuxozkdu
 • http://slkjfdf.net/ – Idipip Upirite rlo.kxza.mirjamdesign.com.nph.kw http://slkjfdf.net/

  • eciduarulav
 • http://slkjfdf.net/ – Uzijem Atepuxu pka.wjpa.mirjamdesign.com.lqe.up http://slkjfdf.net/

  • afrudupiluima
 • http://slkjfdf.net/ – Ulewid Ijecoq qiu.wcdb.mirjamdesign.com.yyt.ow http://slkjfdf.net/

  • muboyauox
 • http://slkjfdf.net/ – Akuomdok Utoxuwuyi jtj.kmyc.mirjamdesign.com.txw.kj http://slkjfdf.net/

  • odesusexove