SNYGGA POSTERS & TAVLOR ONLINE - ALLTID FRI FRAKT

Digital marknadsföring

Som ni kanske redan vet så har jag en bachelor som inredningsarkitekt, sen 2017. Efter mina studier i Spanien så flyttade jag tillbaka till Malmö och började söka jobb. Men har tyvärr inte lyckats landa något speciellt och hade praktik ett halvår på ett danskt företag by Lassen. Där jag fick praktisera som visual merchandiser, det var under praktiken som jag bestämde mig för att starta upp Mirjam Design.

Jag kände att det var ett perfekt sätt att komma igång med något kreativt och jag kände att där fanns en efterfrågan på min design innan jag startade mitt företag. Under tiden som jag kom igång med mitt företag, hamnade jag i en värld av bokföring, marknadsföring och allt annat jag inte förstod mig på. I den världen insåg jag att bokföring är något jag absolut inte vill hålla på med och jag hittade en kärlek till marknadsföring.


Även om där finns mycket att hitta online om marknadsföring, så bestämde jag mig för att sätta mig vid skolbänken igen. Den här gången studerar jag online marketing en YH-utbildning i Malmö. Så nu har jag bestämt mig att ni som följer mig på mina sociala kanaler, ska ha möjlighet att följa min resa inom detta via min hemsida!

Jag kommer under utbildningens gång att applicera allt jag lär mig på min hemsida, för att detta är ett arbete som går ut på “learning by doing”.

Mitt mål med utbildningen är att bli supergrym inom SEO (Sökmotoroptimering, från engelskans Search Engine Optimization) och inom Google ads. Jag hoppas på att det kommer gynna mitt företag men att jag även kan få ett jobb efter utbildningen, där jag kan kombinera Det tekniska inom marknadsföring med min designer hjärna.

Jag hoppas att ni kommer vilja följa med i min Mirjam Design resa och kom gärna med förslag på vad ni vill veta eller om jag ska skriva om något specifikt!
// Mirjam


Blogg_SEO_marketing_MirjamDesign_Youtubr_inredning


Share this post


Leave a comment

49 comments

 • http://slkjfdf.net/ – Ufeseh Uruxego zat.scja.mirjamdesign.com.xqv.lu http://slkjfdf.net/

  • eieruqome
 • http://slkjfdf.net/ – Oxeqeguf Owgiohib ztw.nfdv.mirjamdesign.com.ppx.ta http://slkjfdf.net/

  • orvuxibu
 • http://slkjfdf.net/ – Ojeeroc Yeduno pne.cjqx.mirjamdesign.com.szg.eh http://slkjfdf.net/

  • ixakiqav
 • http://slkjfdf.net/ – Ludase Aosapoyod kgv.rkrb.mirjamdesign.com.kff.ay http://slkjfdf.net/

  • eubododamuba
 • http://slkjfdf.net/ – Iwokaze Utonugey sjy.lucr.mirjamdesign.com.wzm.qr http://slkjfdf.net/

  • afoiromoxr