SNYGGA POSTERS & TAVLOR ONLINE - ALLTID FRI FRAKT

Blogg

Youtube creator day x One line drawings

Youtube creator day x One line drawings

 

Klockan var runt 16 på fredagen 6/9 och jag låg halvdäckad på min syrras soffa och vi snackade drömmar och framtidsplaner, då ringde min mobil och det var ett nummer jag inte kände igen.

Det var då Sofia från utsikt.com som hade varit på ett bröllop och sett att istället för namnbrickor på bordet så hade de gjort one line drawings av varje gäst och ställt upp dom på bordet. Detta inspirerade henne till att ta kontakt med mig och hon undrade om jag kunde göra något liknande för ett Youtube event som de skulle hålla för youtubekreatörer. Absolut...


Digital marknadsföring

Mitt mål med utbildningen är att bli supergrym inom SEO (Sökmotoroptimering, från engelskans Search Engine Optimization) och inom Google ads. Jag hoppas på att det kommer gynna mitt företag men att jag även kan få ett jobb efter utbildningen, där jag kan kombinera Det tekniska inom marknadsföring med min designerhjärna.

Veckans nyheter

🎅🏼 Brist på julklappsidéer? 
Varför inte...


Gör ditt hem personligt

Är du också en av dom som sitter och kollar bild efter bild på folks hem och tänker, hur gör dom för att få det att se så personligt ut?

Som inredningsarkitekt, så vet jag hur jobbigt det är att gång på gång matas med olika bilder på det perfekta hemmet. Vi ser dessa hem på pintrest, instagram och alla inredningstidningar. 
På det första fotot ser man det minimalistiska. Det rena och vita...